Přednáška — Proč jíst hmyz aneb Křupaví červíci WORM UP jsou new normal

12 hlasů přidat hlas

Připravuje Eva Sloupenská, Libor Sloupenský — Byznys & Marketing — 45 minut

Jedlý hmyz - nová alternativa k masu.
Proč je dobré jíst hmyz?
Hmyz jako potravina nového druhu podle EU legislativy.
Unikát na českém trhu - křupaví červíci WORM UP. Jak se k novému produktu staví Češi?
Ochutnávka křupavých červíků.

Pro koho je přednáška určena

Přednáška je zajímavá pro všechny, kteří sledují nové trendy nejenom v gastronomii a nebojí se vyzkoušet něco nové.
Téma jedlého hmyzu je aktuální pro všechny Evropany, jelikož se hmyz v nedávné době dostal na seznam nových potravin podle legislativy EU. Úředníci z EU se k tomuto kroku odhodlali z důvodu stále se zvyšující poptávky po mase, která je dlouhodobě neudržitelná, a potřeby hledat alternativní zdroje bílkovin a dalších živin. Členské státy nyní aplikují do svých zákonů postupy pro otevření trhu jedlému hmyzu.
Téma jedlého hmyzu se tudíž týká každého občana EU.

Komentáře

comments powered by Disqus